Minoxidil Forte Kullananlar ve Sonuçları

Sakal Sorunu bir çok erkeğin problemidir. Sakalım Çıkmıyor, Sakalım Seyrek Çıkıyor, Sakal Gürleştirmek, Sakal Ekimi, Sakal Çıkarmak gibi faklı sorun ve sorular sürekli soruluyor. Ağırlıklı olarak Sarımsak Sakal Çıkarır mı? yada Sakal Çıkaran İlaçlar gibi bir çok konu araştırılıyor ancak şu unutulmamalıdır ki sakal çıkması hormonlar ile alakalıdır ancak bir çok cilt sorunu da sakal çıkmamasında önemli rol oynar.

Sakal erkek için çok öenli bir aksesuardır ve sosyal hayatını da doğrudan etkiler eğer 20'li yaşlara geldiyseniz ve henüz sakalınız çıkmadıysa bu bir sorundur. Ancak sakalınız çıkıyor ancak gürleşmiyor belirli bölgelerde seyreklik oluyorsa bu bir cilt sorunundan da kaynaklanıyor olabilir.Bunun için öncelikle doktora gidip hormon testi yaptırmanız önerilir.

Günümüzde Tıbbında ilerlemesi ile piyasaya bir çok sakal çıkarmakta olan ilaçlar sürülmüştür ancak her ilacı kullanmamanız ve kaçak yurtdışından gelen ucuza satılan ilaçlardan kesinlikle uzak durmanız önerilir.3-5 kuruş daha ucuza alıp sağlığınızdan olabilirsiniz.Bunun için eczanelerden sağlık bakanlığı onaylı yani güvenilir belli testlerden geçirilmiş ilaçları kullanmanız kesinlikle önerilir.

Bazı internet sitelerinde görmüşsünüzdür ilaç yurtdışından getirildiği söylenerek ucuza satılır ve bu sitelerde sahte kendi yazdıkları olumlu müşteri yorumları vardır bu sadece satış amacı üzerine kurulmuş insan sağlığını yok sayan sitelere kesinlikle itibar etmeyiniz.

Sakal çıkaran ilaçlara gelecek olursak en çok kullanılan ve sonuç alınan ilaçlardan biri Minoxidil Forte  ancak kullanan bir çok kişinin bu iki ilaç hakkındaki ortak yorumları sakal çıkardığı ancak kullanımı bırakıldıktan sonra sakalların seyrelerek eski haline dönmeye başladığıdır.Kullanımı bıraktıktan sonra çıkan sakalların bir çok bölümünün döküldüğü ancak tamamen eski haline gelmediği yani bir bölümünün kalıcı olduğu söylenmektedir.

İlaçların görevi yüzünüzde sürdüğünüz bölümün kanlanarak kıl köklerini beslemesi sonucu sakal çıkmasını sağlamaktır. Dolayısıyla ilacı bıraktığınızda yüzünüzdeki kıl köklerini besleyen kan eski akışına döneceğinden kıl kökleri beslenmeyerek dökülmeye başlar.Ancak istisna olarak ilaçları bıraktıktan sonra dökülme yaşamamış kişilerde vardır.
Sonraki Haber
« Önceki Haber
Önceki Haber
Sonraki Haber »
Copyright © 2016 Sakal Çıkarma Yöntemleri | RSS